Polep vozidiel

Kto by si už dnes nevšimol auto s polepom? Akú podobu môže mať polep vozidla?
Blog | 15.03.2021

Polepy vozidiel - plotrované, plnofarebné i magnetické fólie na všetky druhy vozidiel

Ponúkame Vám polepy a celopolepy vozidiel, polepy áut a polepy nákladných vozidiel.
Realizujeme polepy vozidiel od čiastočných polepov až po rozsiahle celopolepy MHD vozidiel.

Polep vozidla sa stal čoraz viac obľúbeným marketingovým nástrojom komunikácie značky ale aj služby. Veď kto by si už dnes nevšimol auto s polepom napr. donáškovej služby jedla. Polep je skvelou formou reklamy priamo na služobnom aute. Ak je vaše firemné auto naozaj využívané, prezentuje vašu firmu len za náklady fólie a samotného polepu. Je to reklamná plocha, za ktorú netreba platiť. Využite ich potenciál a nechajte si poradiť od výberu vhodných fólií až po ich odbornú aplikáciu. Odolajú každému počasiu. Výdrž 5 až 7 rokov. Vysoká udržateľnosť tlače.

Polep vozidla - grafický návrh

 

Polep vozidla - čiastočný

Polepy MHD vozidiel

Obľúbenými hlavne pre firmy sa stávajú aj veľkoformátové polepy MHD vizidiel, kde na veľkej ploche je možné efektívne odprezentovať značku a posíliť tak celkový imidž spoločnosti.

Dopravný prostriedok môžme s kľudným svedomím zahrnúť do skupiny lacnejších a najdostupnejších foriem reklamnej plochy. Takýto typ reklamy sa pohybuje na rôznych frekventovaných miestach, pri MHD ide až do centra miest.

Polep električky - grafický návrh

 

Polep električky - celopolep

Tvorba grafiky polepu auta

Máme dlhoročné skúsenosti s grafickým návrhom polepu a nielen to, zabezpečujeme aj výrobu a samotnú realizáciu. Polep auta môže mať podobu jednoduchých vyrezaných textov, loga, WEBky, alebo aj pútavého celopolepu auta. Grafický návrh na polep vášho auta napasujeme vždy nielen na konkrétny model dopravného prostriedku, ale aj na konkrétny modelový rad alebo ročník výroby.

Pri náročných nepravidelných plochách používame na to určenú liatu fóliu. Na polep sklenených častí (okien) automobilov používame certifikovanú okennú (dierkovanú) fóliu, ktorá zachováva viditeľnosť z vozidla.

Odporúčania:

Vozidlo je potrebné pred samotným polepom dôkladne umyť bez použitia vosku. Taktiež je dôležitá teplota vozidla, neodporúča sa poliepať v mínusových teplotách. Umytie vizidla po polepe, ak ide o čiastočný polep hlavne rezaného písma, je dôležité realizovať ručne a nie pod vysokým tlakom vody. Rovnako neodporúčame umývať auto v umývarke.


Vyžiadajte si cenovú ponuku